0747022040
0240515541
Str. Mahmudiei, Nr. 17, Tulcea
Social media:

Description

Stimați cetățeni,

Dorim să vă aducem la cunoștință un aspect esențial legat de colectarea selectivă a deșeurilor. În prezent, în cadrul sistemului nostru de colectare a deșeurilor, nu se face o separare directă la nivelul mașinii de colectare, din cauza faptului că mașina nu dispune de spații de depozitare separat pentru diferitele tipuri de materiale reciclabile!

Astfel, atunci când strângem deșeurile din locuințele dvs., în aceeași mașină se transportă atât plastic, sticlă cât și hârtie. Acestea ajung ulterior în stația noastră de sortare, unde sunt procesate și sortate în mod corespunzător.

Vă rugăm să aveți în vedere că, din păcate, unele dintre aceste materiale reciclabile pot fi contaminate cu alte tipuri de deșeuri. De exemplu, ambalajele din plastic murdare sau cutiile de pizza murdare pot afecta calitatea și eficiența procesului de reciclare. În ciuda eforturilor noastre de a vă îndruma și a vă educa cu privire la colectarea corectă, ambalajele contaminate pot ajunge în fluxul de materiale reciclabile. Ulterior, în stația noastră de sortare, ele sunt procesate și sortate în mod corespunzător.

Vă asigurăm că ne străduim să îmbunătățim constant sistemul nostru de colectare și sortare a deșeurilor. Echipa noastră depune eforturi susținute pentru a minimiza contaminarea și a asigura o reciclare eficientă. Vă încurajăm, totuși, să faceți și dvs. eforturi pentru a colecta și a depune corect deșeurile reciclabile, în vederea unei protecții mai bune a mediului înconjurător.

Vă mulțumim pentru înțelegere și sprijinul acordat în promovarea unei abordări responsabile față de gestionarea deșeurilor!

Dacă aveți întrebări suplimentare sau doriți mai multe informații, vă rugăm să ne contactați prin mijloacele de comunicare disponibile.

 

Cu respect,

Echipa de gestionare a deșeurilor

Servicii Publice SA Tulcea